Стъкло Специална измервателна машина, стъкло инспекция

1. Три оси са инсталирани движение за защита на устройството 2.Efficient измерване способността да завърши сложно измерването в най-кратки срокове 3.World известната марка контролер и измервателна система за гарантиране на високо измерване ефективността

Информация за продукта

Като един от водещите производители и доставчици на висока точност стъкло специална измервателна машина, стъкло инспекция в Китай, тя се тук чака за вашия контакт.

Пълен Автоматична измервателна система

Специално проектирани за измерване на дебелината, гладкостта и основата на glass.It може да отговори на различни изисквания за измерване.

Машина Модел:

Различни 152005 Различни 152005 Различни 172005

оборудване на параметъра

Увиване степен (mm): 0.015

Дебелина (цт): 0.2

Паралелизъм (цт): 0.5

Препоръчителна сонда система:

1. Световната известната марка контролер и измервателна система за гарантиране на високо измерване ефективността.

2. Отворете тип структура може да осигури широк измервателен пространство.

3. Три оси са инсталирани движение за защита на устройството, за да се гарантира безопасността и надеждността на измерване.

4. Три оси са инсталирани DC серво мотор и зъб форма синхронен ремък шофиране системата за да се гарантира стабилността на движение и точността на позициониране.

5. Customerization характеристики, за да отговарят на различни изисквания за измерване; безконтактна измерване на повърхности на работни парчета, за да завършите измерването на функции чрез оптична система за измерване.

6. Ефективно способност на измерване, за да продължи най-сложната измерването в най-кратки срокове

7. Прилагане на 21 позиции машини технология обезщетение геометрия да се подобри точността и стабилността в голяма степен.

8. Приемане на FEM (метода на крайните елементи) и оптимизиран дизайн да се осигури стабилна и надеждна способност на устойчивост на деформация.

9. Специален канал дизайн на масата на работа може да доведе до перфектно измерване на очила.


Запитване