Бързо видео измервателна машина, повърхностна сканираща измервателна машина, 3D оптична повърхностна сканираща машина

1.Многократно изчисление, висока скорост на изчисление.
2.Разширен достъп до повърхността на данните за облачните точки на облака
3.Скултурни реликви сканиране и 3D дисплей

Информация за продукта


A. Обхват на приложението на системата

Обратният дизайн : Бърз достъп до повърхността на данните за облачните точки, изграждане на триизмерен математически модел, така че да се постигне целта за бърз дизайн на продукта.

Изпробване на продукти : Управление на качеството на продуктовата линия, формата и размера на позицията, особено подходящи за бързо и високо прецизно откриване на сложна извита повърхност, могат да открият отливки, изковки, щамповани материали, пластмаса, дърво и други продукти.

Други приложения: Сканиране на културни реликви и 3D дисплей, абнормна корекция на зъбите, пластична хирургия и операция на горната повърхност.

QQ 截图 20170630093054.jpg

Б. Предимство на технологията на продукта

Технологията Advanced Core: Приемането на международна модерна технология за оптични измервания с мулти честотна фазова смяна, голяма част от обектите без обработка с повърхностни спрейове могат да сканират директно и да сканират цветни дори черни предмети.

Висока скорост на измерване: изчисление с много резба, висока скорост на изчисление. Единичното време за изчисляване на сканирането е 2 ~ 4 секунди, което може да спечели 1.3 ~ 4 милиона точки.

Ширината на измерване е регулируема: според изискванията на потребителя, оборудвани с една или повече групи лещи, които могат да постигнат различни нива на измерване, единична ширина на измерване: 32mm x 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Автоматично шиене: Глобално съвпадение на процеса на сканиране, автоматично снаждане, поддържане на базата на ориентировъчните показатели и следене на характеристиките на детайла на детайла.

Изберете да сканирате: Сканирайте с висока ефективност, поддържайте ръчно сканиране за избор, подобрете ефективността на скоростта на сканиране и последваща обработка.

Цветно сканиране: При сканиране 3D формата на обектите едновременно може да сканира и изведе информация за текстурата.

Rich Post-processing функция: Точков облак оптимизация на намаляване на шума, синтез облак точка припокриване (изтриване на припокриваща се повърхност), точкови облаци автоматично след обработка функции като пълнене дупки, триъгълник.

Функция за богат анализ: с обхват на точковия облак, разнообразна координатна трансформация, монтаж на елементи, всички видове функции за анализ на ъгъла и размера.

Изпълнение на различни интерфейси за изход на данни: облак от точки (ASC, IGS), триъгълна мрежа (STL), карта на текстурата (OBJ).

Изчерпателни данни: Имате функция оптична сонда, която може да бъде удобна за измерване на местоположението на дупката.

Продуктивността на продуктите е стабилна: Десетки потребители в страната и чужбина потвърдиха, че производителността е стабилна. Включително няколко местни военни потребители (Китайска академия за летателни изпитания, китайски сили за летателни апарати, композитни материали, 43 изследователски институт и др.); Университетът в Европа и Съединените щати (университета в NEWCASTLE, университета в Глазгоу, университета "Пурду" и др.), Вътрешен университет (университет Цинхуа, промишлен университет Харбин, университет по аеронавтика и астронавтика в Нанджинг и др.).

Техническа поддръжка: Независимата научноизследователска и развойна дейност, персонализираното развитие е гъвкаво; Силна научноизследователска и развойна дейност на водещ технически екип, за да ви предоставим изчерпателни решения и технически напътствия.

QQ 截图 20170630093210.jpg

В. Параметри

ТИП

XTOM


Обхват на измерване

400 мм * 300 мм

Параметри на измерване

Точност на измерването

0.01mm

Точкова точка

0.2мм

Измервателно разстояние

850мм

Дълбочина на измерване

> триста милиметра

Параметри на камерата

произход

Германия

количество

2

Тип интерфейс

Gigabit мрежа

Пиксели на камерата

2.3 милиона пиксела ( 1920 пиксела × 1200 пиксела )

Фокусно разстояние на обектива

25mm

Г. Работна среда

-Осигуряване на точността и надеждността на системата на оборудването при измерване на оборудването;

- Мощност: AC 220 V плюс или минус 10% 50Hz + + 2% (надеждно заземяване);

- Работна температура: 0 ℃ -40 ℃;

- Температура на калибриране: 20 ℃ ± 2 ℃;

- Относителна влажност: ≤ (70 ± 10)%;


Тъй като един от водещите производители и доставчици на Китай на висока точност бързо машина за измерване на видео, повърхностна сканираща измервателна машина, 3D оптична машина за сканиране на повърхността, тук е в очакване на вашия контакт.
Запитване