Цилиндрична форма са измервателните прибори, Цилиндрични откриване

1.The точна кръгла решетка внесени от Германия 2. машина е конфигуриран с различни спецификации и дължина на рубинени сонди 3. структура на Аеростатичната лагер се използва за rotarymeasurment платформа висока точност

Информация за продукта

Като един от водещите производители и доставчици на висока точност на измерване на цилиндрична форма инструмент, цилиндрична откриване на Китай, тя е тук в очакване на вашия контакт.

Приложение:
Leadsy серия от цилиндрична машини измерване се използват главно за измерване на въртящите тялото заготовките, чиито повърхности са правилна или неправилна, непрекъснато или периодично, като им закръгленост, цилиндрична, линейност, концентричност, съосност, гладкост, успоредност, перпендикулярност, повърхности вълнообразност и скоро. Освен това, спектрален анализ, анализ на височина на вълната, shafts'curvature анализ и анализ на скок диапазон може да се проведе на машината.
Характеристики:
1. Структурата на Аеростатичната лагер се използва за rotarymeasurment платформа с висока прецизност, която не може да направи основния вал на машината, засегнати от износване, така експлоатационния й живот ще бъде удължен.
2. Що се отнася до събиране на данни, като точното кръгла решетка, внесени от компанията на HEIDENHAIN в Германия, както и по отношение на техниката, се реализира.
3. Устройството е конфигурирано с различни спецификации и продължителност на рубин probes.Furthermore, специални сонди и тела могат да се проектират в зависимост от нуждите на клиента.
4. Машината е мощна функция за анализ, като линейност, цилиндрична форма, гладкост, паралелизъм, съосност, концентричност, вълните и вълна височина analysis.It може да анализира честотния спектър на състоянието на повърхността на детайла и най-накрая и амплитуда на вълната може да се предложи.

Запитване