Начало > Новини > Съдържание

ВИБРАЦИОННО ЛЕЧЕНИЕ МЕТОД НА CMM

Jul 26, 2016

Вибрация е един от главните фактори за измерване машина прецизността и стабилността, да направи CMM да осигури достатъчно точност, трябва да се създаде подходяща среда за измерване машина.


Ако CMM инсталация където са значително повлияни от вибрациите, ние сме склонни да приемат начина на фондация лечение (скосяване, изолация окоп), но метод изолация има очевидно недостигът (като CMM прецизност на продуктите не могат да бъдат изпълнени и използване среда, ако потребителя в пода очевидно не може да приеме фондация схема), появата на затихване механизъм е съставен за неадекватността на Фондацията вибрации изолация.


Нано точност автономни дизайн патент технология--CMM демпферни механизъм. Лесен и удобен монтаж. Поставяне на гумена подложка в горната и Долна затихването каучук блок матрица, Вмъкване на две вмъкване в помежду си с помощта нагоре и надолу ръководство постове да се осигури място. Четири резбови отвори на две матрица субстрат може да бъде свързан към затихване CMM или земята. Четириъгълник е оборудван с ръководството на стълб, което може ефективно да предотврати събаряне или преобръщане поради едностранното сила на затихване устройство.