Начало > Новини > Съдържание

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА CAD В КООРДИНАТНА ИЗМЕРВАТЕЛНА МАШИНА

Jul 29, 2016

bridge cmm

Координатна измервателна машина е бил широко използван в мухъл, аерокосмически и автомобил производствена индустрия. Прилагането на CAD в координатна измервателна машина използва софтуер, разработен от компютъра да извършват разширени измерване тест.

Координатна измервателна машина е бил широко използван в мухъл, аерокосмически и автомобил производствена индустрия. Прилагането на CAD в координатна meThis тест-метода е измерване CAD модел в софтуера в отсъствието на действителната артефакти. Значително намалява етапа на откриване на операцията на реални изпитвания обект и не може само да подобри ефективността на откриване, запишете тест ресурси, но намалена интензивност на труда.

coordinate measuring machine cmm

CAD, използвани в обратен инженеринг продукция. Обратен инженеринг е процесът на издаване на чертежи или съответните данни според работата-парче, в сравнение с традиционния процес в които работа на парче според чертежи или съответните данни. В обратен инженеринг, първо по-горе е да използвате три координатна измервателна машина за точно измерване на формите на проби и след това използвайте CAD функции да се справят с измерени данни и след това генерира един или няколко CAD данни файлов формат.

measuring system

Нано точност конфигурацията на CMM има силен функция на CAD софтуер, който импортирате CAD модел да бъде измерено, и може да работи в офлайн режим, за да отворите софтуер самообучение функция, системата автоматично генерира измерване програмата, тя може да бъде симулирана измерване, разберете операция грешките при измерване на пътя и събират точки и да се промени програмата. Действително измерване може да сведе до минимум възможните проблеми и максимално гарантира безопасността в процеса на измерване.


Три координира измервателна машина като един вид на обща измервателна машина, тъй като тя е висока точност на измерване и измерване на ефективност, както и удобна работа. Той може да реализира онлайн измерване. И въвеждането на CAD функции, ще донесе три координатна измервателна машина по-голямо използване на пространството.


E-mail:2972853095@QQ.com