Начало > Новини > Съдържание

"Произведено в Китай" в Рио олимпийски игри

Aug 23, 2016

31 олимпийски заключителната церемония се празнува на 21-ви август в Рио де Жанейро, Бразилия. Имаме 70 медала в общо и ние се гордеем с всички атлети. Освен това, прави в Китай също прониква в тази Олимпиада. И сега, нека знаят повече подробности.

Направени в брадичкатаметро

През ноември 2015 г. 90 метро специално за Олимпийските игри всички пристигнали в Рио.

R & D и производител на "Олимпийски Метро" е CRRC Чанчун железопътни превозни средства Ко, ООД Този маршрут е планирано да носят 300000 хора всеки ден, който може да кратко време от града до основната област на Олимпийските игри в рамките на половин час. Той също така е проектиран съобразно местните условия и трафик верига, които съчетават бразилски културни елементи. R & D на "Олимпийски Метро" създава китайски сервиз история за отвъдморските олимпийски игри.

Направено в Китай - въздух-контейнер

Климатик оборудване на откриването церемония сайт, който може да побере 82000 хора--стадион Маракана са произведени в Китай.

Gree осигурява въздух-контейнер и сервиз за олимпийски места и други поддържащи проекти, което също означава, че "Направени в Китай" получени преглед и одобрение на социална отговорност и пълна от OCOG.

Произведено в Китай--сигурност проверка устройство

Китайски компании, Нуктех Co., Ltd и Сиси технологии Ко, ООД и др, обезпечаване рентгенови скрининг видео наблюдение продукти и оборудване.

Рентгенова сканиране оборудване, лицево разпознаване технология и камера сферична ще гарантира сигурността на Олимпийските игри.

Направено в Китай - домофонна система

Домофонна система на Олимпийските игри отваряне и затваряне на церемонии, ветроходство игри и Олимпийското село са от Китай.

Китайски комуникация предприятия, Hytera комуникации Co., Ltd, предоставят 1200 цифрови домофон за организационен комитет, и това е също с независимата интелектуална собственост XPT засилено виртуални клъстер система.

Направено в Китай - инженерна техника

Част от инженерни машини на най-голям брой и най-големия мащаб Рио на Олимпийските село се прави в Китай.

Произведено в Китай--мач оборудване

Jinling спортни Co., Ltd. предоставя оборудване за волейбол мач за Рио олимпийски игри 2016.

Произведено в Китай--талисмани кукла

2.5 милиона Рио олимпийски талисмани, Vinicius и юбилейни значки полет от Китай в Рио.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com