Начало > Новини > Съдържание

Въвеждането на координатна измервателна машина

Nov 23, 2017

Според развитието на координатна измервателна машина допринасят за развитието на технологиите и развитието на инструмента чрез различни начини. Координира измерване на машинните могат по-добре да се постигне развитие при запазване на центъра на развитие, и да разберат стойността на цялото поле.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Чрез измерване на професионален софтуер можем да оценяват характеристиките на формата през тези точки и изчисляване на неговия размер и позиция. Координира, измервателен уред може да се използва за събиране на данни на точката на разделяне, по метода на подобни задейства сонда. Сканиране сонда на три тримерно измервателен уред има добра естествена честота, е не мотор или механична структура, която е подходяща за висока скорост на сканиране. Висока точност изолация оптично сканиране сонда измервателна система, директно може да се отрази на отклонението на сондата, с по-добра точност и бързо динамичен отговор.

Координатна измервателна машина има разнообразие на конфигурации и решения за висока точност сканиране сонда, която може да се приложи към различни размери и конфигурации CMM. Високата точност непрекъснато сканиране главата е много подходящ за събиране на висока скорост контурна данни на кутия и сложна форма детайла.