Начало > Решения > Съдържание

Вибрационно лечение метод на CMM II

Aug 05, 2016

В модерна преработваща промишленост три координати измервателна машина е повече прилагани в производствения процес, което прави продукта цели и ключ на качеството, постепенно се променя от окончателната инспекция на производствения контрол на процеса. Чрез информация обратна връзка за навременно коригира параметрите на оборудване за обработка за осигуряване качеството на продукта и производство процес стабилност и подобряване на ефективността на производството.

renishaw probe head

Защото има все повече и повече измервателна машина applicated в производствената база, вибрацията става периодично възникващ проблем. Докато потребителите в обработката на тест, ако вибрациите тест данни на три координира машина е извън диапазона, тя ще има голямо влияние върху точността на измерване. В този момент ние трябва да изгради специални база.

Ако на вибрациите изпитването данни на три координира машина е в рамките на диапазона, по това време, мястото на измервателния уред инсталацията трябва да отговарят на следните условия:

1. във всички посоки наклон на терена е обикновено под 5 mm/m.

2. земята лагер трябва да бъде по-голямо от сбора на максималното тегло на измерване на машината и максималното тегло на измерване на части.

3 инсталиране на областта за измерване машина трябва без повърхностна активност или фрактура

4. на основанието, подкрепа и околните груб точки трябва да бъдат почистени.

patent aibration cushion to reduce vibration

Можем също да предоставят CMM демпферни механизъм, който е наш патент (патент No. е ЗЛ 2014 2 0532122.0). Тази нова технология, практически е затихване от каучук.

И могат да забавят вибрациите и гарантира точността на машината.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com