Начало > Решения > Съдържание

Използването на CMM в производството на автомобили

Aug 10, 2016

В бързото развитие на промишленото производство среда на R & D и производство на голям брой сложни механични части всички трябва напреднали тестване технология и инструменти, особено в точност машини изследване, цифрово управление машина инструмент производство, авточасти производство, аерокосмически и възхода на електронната промишленост. Координатна измервателна машина, като един от важните голяма точност инструмент, е бил повече и по-ценен от изследователи и производство поради измерение измерване си удобен за триизмерното пространство, които могат да реализират он-лайн откриване и автоматично измерване.

В областта на автомобилното производство качество целта на модерната производствената индустрия е колкото е възможно да се запази производството на части в съответствие с проектните изисквания. Обаче ако да се осигури последователността на производствения процес и дизайн, той трябва да бъде контрол на производствения процес. Най-ефективният метод за контрол на производствения процес е за точно измерване на размера, след получите информация за размера, анализ и обратна връзка данните за производствения процес, с цел непрекъснато подобряване на качеството на продукта. Контрол на процеса е в основата на точно измерване на размера на заготовки. Три координатна измервателна машина е един от най-ефективните начини за точно измерване и оценка на размера на данните. И тя може вместо различни инструменти за измерване на повърхността, инструменти за измерване на самолета, фиксирана или потребителски комбинация от скъпи Калибри и прецизността на ръководството, измервателни инструменти. По този начин значително намаляване на времето необходимо за завършване на комплекс Автотехнически. Три координатна измервателна машина може да осигури проверка фабрика продукт, машина калибриране, клиента качество и други функции ta същото време докато предоставя данни за размера като производствен процес условия на полезна информация за контрол на процеса.

Появата на тялото е най-интуитивен дисплей на превозното средство дизайн и производство на ниво. И висока точност тялото е осигуряване на красива форма, спестяване на време и качеството на автомобила. Качеството играе решаваща роля в конкурса. Така че можем да използваме висока прецизност, висока ефективност на три координатна измервателна машина да приложат точност изпитване анализ, он-лайн мониторинг и партида мониторинг за производството на индустрията на автомобил.

Три координира машина за измерване, като нови, ефективни прецизни измервателни уреди има много изтъкнати предимствата. Сега той е бил широко използван в машини за производство. Тя става Универсални контролно оборудване в модерни промишлени инспекция и контрол на качеството.


Моля информира ме, ако на всички въпроси или съвети

E-mail: overseas@cmm-nano.com