Начало > Решения > Съдържание

Ефект от налягането на въздуха лагер на CMM.

Sep 29, 2016

1. налягане

Под нормалното работно налягане дебелината на въздушното пространство между въздуха пеленг и Пътеводител железопътен е фиксиран, което може да осигури добра повторяемост наCMM. Ако налягането на въздух се променя, промяна на предварително затягане сила на въздуха лагер съответно ще доведе до промяна на Интер мембрана пространство. Когато на Интер мембрана пространство става много малка, има определени триене между въздуха лагер и Пътеводител железопътен, които могат да причинят относителна триене между въздуха лагер и железопътна употреба, когато машината се изпълнява. Той дори сериозно може да причини драскотини на железопътна употреба и влиятелни машина изпълнение.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. ефект баланс цилиндър

Баланс цилиндър се използва за балансиране Z ос. Когато Z ос тежестта се равнява на привлекателна сила, генерирани от цилиндър въздушно налягане, Z ос ще запази баланс. След като цилиндър притегателна сила е по-малко от тежестта, баланс на цялата система ще бъде извън контрол. Z ос, както и на главата на сондата ще падне надолу. Тя може да повреди сонда и Z ос. Следователно това е много необходимо да се гарантира правилното налягане на сгъстен въздух за CMM.

 3D Measuring Machine

Въпреки ченашата компанияпредприе редица мерки за контрол на отрицателния резултат от колебанията на налягането на сгъстения въздух, за да се гарантира, че можете да използвате CMM нормално, моля строго контролират въздушното налягане на CMM.Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

Електронна поща:Overseas@CMM-Nano.com