Начало > Решения > Съдържание

Метода за отстраняване на грешка на CMM

Aug 26, 2016

Днес три координатна измервателна machine(CMM) е била използвана повече и по-широко, но прецизен инструмент софтуер имат дълбоки последици върху нашата точност на измерването. CMM като един от най-честите измерване софтуер, може да има много проблеми в процеса на изкуствени операция, която доведе до влиянието върху точността за измерване. Търсите по-ефективен начин за намаляване на грешка е станала ежедневно трябва за измерване промишленост. Какво е най-добрият начин за премахване на грешка на три координати, по-долу са някои съвети:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

На първо място когато ние търсим начин да намали грешката на три координира измервателен уред, най-добрият начин е да се разгледа модела или конфигурация на продуктите изчерпателно, в противен случай може да е аванс. Ако ние се използва ръчен тип, всеки оператор в процеса на използване трябва да се опита да запази същото измерване скорост точка, така че да могат максимално намаляване на грешка, причинена от изкуствена работа.

Второ ако ние използваме Автоматична измервателна машина, по време на всяко измерване, автоматични измервателни елементи с постоянна скорост режим, той може да намали значително измерване сила ефект върху резултатите от измерването. Освен това при избора на измервателни елементи, ефективната дължина трябва да бъде дълго, доколкото е възможно, особено елементна база. Това може да гарантира ефекта на измерване.

В крайна сметка като ролята на трите координатни измервателен уред е по-важно в бъдеще, потребителите могат да срещнат много фактори, влияещи върху неговата точност, така че ние по-добре ще способен към ръчка метод за намаляване на тези грешки да получите по-точни измервания.


Моля информира ме, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com