Начало > Решения > Съдържание

Развитието на 3D триизмерен измервателен инструмент, (I)

Oct 20, 2016

С бързото развитие на науката и технологиите много области все повече се предлагат на изискванията да измери размер и форма параметър на работа на парче. В момента, въпреки че хората успешно са разработили много видове измервателни методи и инструменти, всички от тях имат ограничаване на разходите, диапазона на измерване и точност и т.н., които canand #39; т отговарят на нуждите на развитието на науката и технологиите. По-долу са предимствата и недостатъците на 3D измерване инструмент.

A. контакт измерване

a. CMM

Три тримерно контакт измервателен метод е разработен от типа на традиционната сонда. В днешно времетри координира измерване machine(CMM)е успешен модел за развитието на метода и основната употреба на 3D инструменти. Три координатна измервателна машина е не само един вид мултифункционално измервателни уреди, но един вид с висока прецизност, силна цялостна геометрични измервания оборудване. Това е въз основа на прецизни машини, прецизен инструмент дизайн, електронни технологии, компютърни технологии, софтуерни технологии и високите технологии.

Три координатна измервателна машина обикновено се състои от основната структура, измервателната система, система за контрол,сонда система, покажете устройство, компютър и крайните устройства като принтери и displayer. Връзката им е показано по-долу.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

Електронна поща:Overseas@CMM-Nano.com