Начало > Решения > Съдържание

Инструментът за автоматично измерване на видеото

Aug 10, 2017

Автоматичният видео измервателен уред е основното измервателно оборудване на традиционната оптична ера, което е допринесло в голяма степен за индустриалното развитие през последните десетилетия. В сравнение с традиционния инструмент за измерване, видео измервателната машина има висока прецизност и стабилност, които насърчават високия стандарт и висока точност на производствената индустрия и се превръщат в новия стандарт за измерване на преработващата промишленост.


1.jpg2.jpg3.jpg


Видеометровата машина ( VMM ) превръща традиционния режим на измерване на инструмента в оптична проекция, за да подобри измерването на екрана на компютъра въз основа на ерата на цифровото изображение. Развитието на измервателната технология показа, че има преходен продукт с дисплея на компютъра за свързване, който понастоящем е в етап на разработка. Работният принцип на видео инструмента се основава на компютърната измервателна технология и софтуера за мощна геометрия на пространството. Автоматичният оптичен измервателен уред може да се раздели на цифровия автоматичен измервателен уред и на ръчния измервателен уред.

Развитието на цифровата ера насърчава измервателната технология на дълги стъпки, хората в името на изискването за точен процес, автоматичната видео измервателна машина също е неизбежният резултат от The Times. Същото като другите цифрови технологии, VMM се състои от софтуер и хардуер. Цифровата система за изображения, която има ум на видеометъра, инсталира софтуер със собствена душа. Технологията за измерване навлиза в цифровата ера.


Моля, информирайте ни, ако имате някакви въпроси или съвети

Електронна поща: overseas@cmm-nano.com