Начало > Решения > Съдържание

Обратно инженерство (I)

Jul 06, 2017

Обратното инженерство е наречено и обратната технология, която е процес на възпроизвеждане на технологията на дизайна на продукта. Това означава да Обратното изследване и анализ на даден целеви продукт, след това да се извлече и получи потока от процеси на продукта, организационната структура, функционалните характеристики и техническите спецификации . Чрез този процес можем да направим подобен продукт. Обръщане на инженерния произход от хардуерните анализи в търговската и военната област. Тя има за цел да извлече директен анализ на готовия продукт директно, когато необходимата производствена информация не може да бъде получена лесно.

image.pngimage.png

   3D скенер       Бързо видео измервателна машина

Обратното инженерство също може да защити интелектуалната собственост. Например, в областта на интегралните схеми, ако подозирате, че фирма нарушава интелектуалната собственост, можете да използвате обратната инженерна техника, за да намерите доказателства. Продуктите, предлагани от Nano Metrology Имат обратната инженерна функция, която може да се използва в следните полета:

Дизайн на интерфейса. Поради оперативната съвместимост, обратното инженерство се използва за идентифициране на протоколи за сътрудничество между системите.

Военни или търговски полета. За да получите най-новите изследвания или продуктови прототипи чрез обратно инженерство.

Подобряване на документа. Когато оригиналните документи нямат достатъчно място, обратното инженерство се използва за получаване на необходимите данни, за да се допълни или разбере последното състояние на системата.

Софтуерно надстройване или актуализация. За необходимостта от промяна за функции, съответствие, изисквания за безопасност, обратното инженерство се използва за разбиране на съществуващи или наследени софтуерни системи, за оценка на работата, необходима за обновяване или трансплантация на системата.

Не правете лиценз / неразрешено копие.

Анализ на продукта. Обратното инженерство се използва за изследване на начина на работа на продукта, компонентите, оценката и потенциалните нарушения.

Функции

Обратното инженеринг се използва широко за разработване на нови продукти и проектиране на модификации на продукти, имитация, тестване на качествени анализи и други области, неговата роля е

1.      Намалете цикъла на дизайна на продукта, разработването, ускорете усъвършенстването на продуктите;

2.      Намаляване на разходите и риска на предприятията да разработват нови продукти;

3.      Ускоряване на моделирането на продуктите и серийния дизайн;

4.      Подходящ за производство на единични и малки партидни части, производство на мухъл.


Моля, информирайте ни, ако имате някакви въпроси или съвети

Електронна поща: overseas@cmm-nano.com