Начало > Решения > Съдържание

Подготовка преди тестване с помощта на CMM

Oct 26, 2017

1. Операторът трябва да върне сондата обратно до произхода на координатите преди официалното повдигане на обработената част, така че да се запази по-голямо пространство за официалното повдигане, което ще улесни гладката проверка на всички видове големи инспекционни обекти , В същото време, когато монтажът е монтиран, той трябва да е стабилен, така че да не може да удари нито една част от координатната измервателна машина .

2. Ако операторът желае да подобри точността на откриване на оборудването, е необходимо да инсталирате правилно частите, за да се гарантира точността на оборудването. Операторът трябва да осигури изотермичните изисквания на частите и измервателната машина преди монтажа, като гарантира, че тестваните предмети се поставят в оборудването няколко часа предварително.

3. Операторът трябва предварително да установи правилната координатна система, за да гарантира правилното му измерване.

4. Когато операторът съставя програмата, е важно също да се уверите, че програмата може да се стартира автоматично, като по този начин предотвратява смущенията на сондата от обработваната част и причинява безпроблемна работа на програмата

5. След измерването трябва да се постави огромна част от масата на масата, за да се избегне масата при прекалено дълги лагери, да се гарантира ефективността на използване на оборудването.

6. Трябва да почистите плота на масата на координатния измервателен уред навреме, за да се осигури работната среда и да се осигури по-добра среда за персонала.


Моля, информирайте ни, ако имате някакви въпроси или съвети

Електронна поща: overseas@cmm-nano.com