Начало > Решения > Съдържание

Преглед на видео измервателната машина

Sep 11, 2017

Тя е разработена от традиционния проектор, базиран на комбинацията от светлина, машина, електроенергия и компютърна технология за изображения. Приложим към инструмента, електроника, машини, хардуер, пластмаса и т.н., така че се използва широко в съвременните предприятия.

Оптичен микроскоп с висока мощност ще увеличи изображението, а след това системата CCD ще увеличи изображението на компютъра и след това ще генерира пълния инженерен чертеж чрез компютърен софтуер. (включително очертанието на детайла и размера на формата на повърхността, ъгъла и т.н.). Диаграмите могат да се генерират от формулярите на Word, Excel и DXF. Видео инструментът може да се разглежда като устройство за откриване в реално време. Ако оборудването е в съответствие с изискванията на продукта, няма да има изоставане на изображението. Размерът на работния плот обикновено се определя от детайла.

initpintu_副本.jpg

На принципа на работа, напълно автоматичен, полуавтоматичен, ръчен измервателен уред има определена разлика. Автоматично видео измервателен уред е разработен на базата на CNC образ инструмент за оптичен безконтактен измервателен уред , неговата по-мощна, по-висока точност, работата е по-удобна. Автоматичният видео измервателен уред може да реализира функциите за превключване на фокус, обучение, обучение и памет. Това ще подобри ефективността на работа, спестявайки разходите.


Моля, информирайте ни, ако имате някакви въпроси или съвети

Електронна поща: overseas@cmm-nano.com