Начало > Решения > Съдържание

Подготовка за инсталация на Нано CMM

Oct 10, 2016

Следизмервателна машинадоставени на потребителя, направете сериозни усилвател; необходимата проверка и правя подготовка за инсталацията, като мястото на инсталацията, транспортен коридор и инструмента за доставка.

1. пакет за проверка

Проверете и разчитайте на опаковъчни кутии, сериен номер и състоянието на външния вид. Когато има недостиг или нещо се счупи, обърнете се към отдела за свързани с доставка навреме, за да се изясни истината и да се свържете с нас.

2. демонтира опаковка кутия

Полето за опаковане трябва да бъде отворен от нашите техници и потребителя заедно. Частите в полето трябва да бъдат защитени от разбиването. След опаковане кутия отворен Проверете режим на товара, количество и изолирани парчета според списъка за опаковане.

3. почисти аксесоари

С цел защита на CMM и части от повреда или ръжда по време на транспортиране, компонентите на CMM са опаковани отделно, преди те са изпратени отпроизводител. Моля чисти преди инсталация.

4. мощност и въздушна помпа

AC 220V стабилно напрежение мощност се изисква. Потребителят трябва да подготви изключителна земята кабел. Поток и налягане на въздуха помпа следва да отговаря наредби. Въздухът трябва да се филтрира преди входа за CMM. Сгъстен въздух за CMM трябва да бъде сухо и температурата на въздуха трябва да бъде близо до измерване стайна температура да се гарантира, че въздуха носещи, цилиндър части работят нормално, да се гарантира точността и стабилността на CMM.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

Електронна поща:Overseas@CMM-Nano.com