Начало > Решения > Съдържание

Как да се справим с големите Грешка на CMM измерване на резултатите

Mar 02, 2017

При използване на три координатна измервателна машина за измерване, ако отговарят на отклонение на измерването е твърде голям, така че, моля кликнете на следния метод на проблема.

Причини:

1. Приспособлението е ненадеждна;

2.Surface грапавост на работата парче е твърде голям или има някаква мръсотия залепен Върху повърхността на работата парче;

3.CMM аксесоари връзка е ненадеждна;

4.Correct на измерване писалката;

5.Wrong измерване метод.

измерване CMM

решения:

1.Когато се измери работата парче, (особено малки артефакти), ние трябва да гарантира, да се използва за хващане. И измервания са от относително движение, това ще помогне да се подобри точността на измерване.

2.Constant температура обработка на работа парче трябва да се приема преди измерване, а след това внимателно почистване на повърхността й, гарантира, че няма замърсяване на повърхността.

3.Make сигурни, че всички аксесоари свързани надеждност преди измерването.

4.Когато промяна на стилус , моля събере и калибриране на стилус първо да се гарантира надеждността на резултатите от измерването.

5.Reasonable правилната схема за измерване на практика ще подобри точността на измерване, моля потвърдете схемата да бъде смисленост преди измерване.

6. Условия на околната среда също могат да причинят измервателни грешки, моля, направете измерване под правилната среда.


Моля да ни информирате, ако имате въпроси или съвети

Е-мейл: overseas@cmm-nano.com