Начало > Решения > Съдържание

Как да изберем UPS за CMM

Oct 19, 2017

Първо, се уверете, че силата на оборудване, като цяло, обикновен компютър или промишлени на властта е около 200 w, MAC е 300 w, сървър между 300 w и 600 w, други оборудване мощност стойност може да се отнася към инструкцията за употреба на устройството.

На второ място трябва да знаете проектната мощност на UPS, там са два метода: реалната мощност (VA) и действителната изходна мощност (W), защото съществуването на реактивна мощност, причинени разликите, отношението на преобразуване е: видима мощност * фактор на мощността = действителната изходна мощност .

Фактор на мощността на архивиране и онлайн интерактивни е между 0,5 и 0,7, а коефициентът на онлайн мощността е обикновено 0.8.

QQ截图20171019170049.jpg

За мач UPS с оборудване, то трябва да се основава на действителната изходна мощност на UPS.

Според използването на околната среда избор може да бъде разделена на индустриални UPS и търговски фирми. Индустриални UPS се адаптират към враждебна среда, и търговски фирми имат по-високи екологични изисквания.

UPS е обикновено разделен на два вида: Промишлена честота и висока честота. Индустриални честотни UPS се състои от SCR токоизправител, IGBT инвертор, байпас и работна честота тласък изолация на трансформатор. Честотата на токоизправител и трансформатор е 50Hz.
Висока честота UPS обикновено е съставяне на IGBT високочестотни токоизправител, конвертора на батерията, инвертор и байпас. IGBT токоизправител ключа честота е обикновено в няколко K до десетки KHz, дори по-висока от стотици KHz, в сравнение с 50 hz, мощност честота се нарича високочестотни UPS.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

Електронна поща:Overseas@CMM-Nano.com