Начало > Решения > Съдържание

Пет ос REVO няколко датчика измервателна система

Aug 16, 2016

РЕВО-2 е нов ъпгрейд продукт, който е революционна мулти-сензор за координатна измервателна машина пет оста на измерване. РЕВО-2 и новият CMM контролер UCC S5 са в извлекат поуки от успешни REVO мулти-сензор система, която има силен сила и способност за комуникация и могат да бъдат използвани РВП изображение сонда и други Последни REVO сензори.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

РЕВО-2 се приема с оптимизация на твърд сферичен въздух, носещи технология в своите два ротори ос, която може да осигури измерване на твърда платформа. Две ос се задвижва от най-напредналите безчеткови моторни, разделителната способност на енкодер е промяна от оригиналния 0,08 секунди до 0,002 секунди. Когато тя се добавя 100 mm дълга игла, позициониране разделителната способност може да достигне до 0,001 ум, което е почти 40 пъти от поколение технологии.

Renishaw представи ново изображение главата (РВП), които могат да бъдат използвани заедно с REVO. РВП добавя функции като спусъка, бърз контакт сканиране и повърхностна грапавост измерване на базата на безконтактен откриване за засилване на функциите на REVO няколко датчика.


Моля информира ме, ако на всички въпроси или съвети

E-mail: overseas@cmm-nano.com