Начало > Решения > Съдържание

Ново поколение за измерване на иновациите

Aug 18, 2016

Пет ос измервателна технология се отнася за синхронно движение на три координати, измерване на machine(CMM) и сонда главата ос, която значително намалява динамична грешка при висока скорост на измерване. Пет ос се прилага към сложни артефакти с висока прецизност, висока ефективност измерване, особено за авиация, аеронавтика, военната промишленост и други области.

При измерване на традиционен метод CMM изпълнява всички необходими движение за получаване на повърхностни данни. Инерционно ускорението ще предизвика машина структура отклонение, а след това измервателната грешка идва възниквам.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Пет ос измервателна технология се използва заедно със свободно въртене сонда, сондата може да се движат по оста на две въртене в същото време в процеса на измерване. Която да пробият традиционните ограничения. Следователно, CMM може да работи в свой най-добър начин, тоест, CMM може да се движи в съответствие с посоката на един вектор се движи с постоянна скорост. Спрямо Метанът, сонда главата има запалка тегло и по-добри динамични характеристики и има по-добра адаптивност. Така той е в състояние за бързо проследяване на промяната на работата парче геометрията и няма да импортирате вредни динамична грешка. Освен това тя също може да скорост до скоростта на измерване на повърхността, да съкрати цикъла на измерване.

Пет ос измервателна технология не само подобряване на ефективността на измерване, но скъси времето за производство в най-голямата степен, които предоставят по-всеобхватна оценка на качеството на производителите.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com