Начало > Решения > Съдържание

Операция преди започване на CMM

Sep 19, 2016

3D измервателен уред е вид на прецизна измервателна машина. Така че точността му е определителен член ключ, но точността не само се решава от самата машина като рамка, сонда и така нататък, също бъде решено от околната среда и оперативните умения. Следва, са някои бележки за операцията преди началото CMM.

Железопътна употреба, обработка точност на 3D измервателна машина е високо, а разстоянието между въздуха лагер е малък. Ако има прах или други примеси на ръководството, ще предизвика газ пеленг и Пътеводител железопътен нулата. Така ръководството трябва да се почистват всеки път преди стартирането на машината. Метални релси трябва да се почистват с авиацията бензин избършете (120 или 180 # бензин), и гранит ръководство трябва да се почистват с безводен алкохол.

Запомни го, не мога да дам никакви грес за газ, носещи в процес на поддръжка; Измервателна машина дори ако не се използва за дълго време, също трябва да се поддържа ефективна околната температура влажност. Затова предлагам да извършват редовни климатик въздухообмена да се предотврати увреждане на измервателна машина под висока температура и висока влажност на околната среда;

Ако три трикоординатни измервателни машини не се използва за дълго време, то трябва да бъдат подготвени преди започване на работа: контрол на закрит температура и влажност (за 24 часа), във влажна среда също трябва да бъде редовно отворени електрически контрол кабинета да гарантира на платката е напълно суха и да се избегнат щети поради влажна, когато внезапно таксуване. След това проверете въздух, захранване. Тя е по-добре да конфигурирате напрежение стабилизиран източник.

Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com