Начало > Решения > Съдържание

Координира измерване на машинните в CNC обработване

Aug 25, 2016

С развитието на промишлеността за производство CNC машина са били широко използвани. Преработвателните компании всички имат свои собствени CNC машина или цифрово управление обработка център. Прилагането на CNC машина е да се подобри капацитета за преработване на предприятия, които могат да направят производствената индустрия произвежда висококачествени механични продукти, в същото време може да се намали времето за производство, подобряване на икономическите ползи от предприятия.

percision measuring machine

Три координатна измервателна машина е един вид на измервателно оборудване комбиниран оптичен, механични, електронни и компютърни контрол техника с висока прецизност, висока ефективност. CMM да издадете ефективното измерване на първата статия проверка и производствения процес на сложна форма и прецизни части. По този начин тя може да осигури най-ефективните и точни данни за машина инструмент тела и регулиране на рязане инструмент позиция компенсация и програма за обработка.

Производствени предприятия имат свои собствени точност CNC оборудване право да изработи продукти с високо качество. Висококачествени продукти основно са реализирани чрез производствения процес, а не се разчита на окончателната инспекция. На качеството целта на модерната производствената индустрия е доколкото е възможно, провеждат части производството в съответствие с проектните изисквания. Въпреки това за да се запази последователността на производствения процес и дизайн, вие трябва да контролирате на производствения процес. Контролиране на процеса за производство е най-ефективният метод е за точно измерване на размера, след като получи информацията, размер, чрез анализ на контраст може обратна връзка на производствения процес, подобряване на обработката технология или производствен процес, с цел непрекъснато подобряване на качеството на продукта.

five axis auto probe head PH20

Три координати е един от най-ефективните методи за точното измерване и оценка на размера и може вместо различни инструменти за измерване. По този начин значително намаляване на инструменти необходими за завършване на сложен продукт тестване и разходи за покупка, която от своя страна има значително намаляване на времето, тестване.

CNC обработващи оборудване не може да работи без CMM в производството на механични изделия. Прилагането на три координати може да осигури надеждни данни за развитие и производство на CNC продукти, да се гарантира високото качество на продуктите и играят важна роля за подобряване на икономическите ползи от предприятието.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail:overseas@cmm-nano.com