Начало > Решения > Съдържание

CMM използване във въздухоплаването Блейд

Aug 22, 2016

Самолетостроенето двигател е същността на производството и е маркировка на национално ниво на науката и технологиите. Острието е "сърцето" на въздухоплавателни средства на двигателя компоненти, които решава на работата на двигателя, безопасност и живот. Следователно качеството откриване на острието е по-сложна и строги. Традиционна откриване метод е да използвате специално оборудване за тестване на острието, което води до нисък откриване ефективност и бедни точност. През последните години, с популярността на три координатна измервателна машина, най-широко използваният метод е да използвате контакт CMM за измерване на острието повърхност по метода на двуизмерен сканиране за тестване.

REVO probe in blade measuring

Три координатна измервателна машина е широко използван в измерване на механични части измерение и позиция отклонения. Тя извършва придобиване на данни чрез сонда задействане или сканиране на работа на парче а след това чрез изчисляване на софтуера за синтеза на елемент, който да се измерват и да получите резултати. Той може да измери обекта дигитализация, подобряване на точността на измерването чрез грешка обезщетение технология, и има гъвкави измервателен софтуер да осъзнаят автоматизация и висока ефективност на авиацията острието измерване.

Нано точност три координатна измервателна машина, използвани в Ракетно-космическа техника, националната отбрана, тела и плесен производствени сектори като автомобилната резервни части от 3D измерване. Той е оборудван с рационалното DMIS измервателен софтуер, който е сертифициран от Немски PTB. Софтуерът е остриета тестване модул. Блейд откриване модул поддържа спусъка и режима на сканиране откриване, поддържа Секционно сканиране. Тя може да също така бързо да се изчисли на измерените позицията на важни параметри на острието, значително подобрява откриване прецизност и ефективност.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

E-mail: overseas@cmm-nano.com