Начало > Решения > Съдържание

CMM Измерване - наклонен Дупки за измерване

Mar 20, 2017

За автомобилната система на двигателя, наклонена дупка нефт и клапан за употреба дупка често се използва структура. По принцип този вид структура има ъгъл с обработка база. Тяхната обработка точност е много висока, играе много важна роля в обработката на двигателя. Въпреки това, как да се измери правилно реалната стойност на обработка на части, то е неотложен проблем трябва да бъдат решени.

Бързото развитие на модерната измервателна техника, координира измервателна машина сега сме в състояние да интелигентно автоматични измервания. За наклонени отвори, можем да използваме въртящ проба, която може лесно да се измерва във всяка посока. Но някои от използването на CMM измерване на глава, която не може да ротация свободно, измерването на изчисление ъгъл е много трудно. Но с помощта на теорията на двумерна ъгъл на завъртане, може да носи по някои изчисления ъгъл работа. Така че можете да направите за неадекватността на сонда функция, може да се измери ъгълът на наклонената дупката по-точно и така нататък.

微 信 图片 _20170320133831.jpg

Работа-парчета са поставени на случаен принцип в измервателната CMM пространство, много е вероятно да се накланя в пространство, което ние трябва да се калибрира, също е да се направи въртяща металообработващите машини измерване на координатна система, успоредна на частите референтна рамка, а след това изгради работа парче координиране на работата парче.

Ако работата парче фиксиран добре на работната маса, може да бъде само две осно, само на равнината, наклонена към друг. Така да се каже има обществен ос на две координатна референтна рамка. Ние просто трябва да се върти на двете оси, които перпендикулярно на оста неизменна, които ги правят са склонни да бъдат успоредни. Двуизмерен находка е достатъчно.


Моля да ни информирате, ако имате въпроси или съвети

Email: ! Чужбина cmm-nano.com