Начало > Решения > Съдържание

Прилагането на обратен инженеринг в плесен производство

Sep 28, 2016

Извършване на работа обратното дизайн може да бъде по-трудна, отколкото дизайн на отгоре надолу. Преди проектирането на даден продукт вие трябва да се опитаме да разберем дизайн идея на оригиналния модел, на тази основа може да се наложи да поправите или за отстраняване на неизправностите на оригиналния модел. В някои отношения обратната дизайн е също редизайн процес. Преди започване на обратната дизайн, трябва да извърши внимателен анализ на части, които основно разгледа следните точки:

(1) определят цялостната мисъл на проектирането, извършва системен анализ на модела на работа на парче. Моделът основно се разделят в няколко характеристики област да заключи цялостната мисълта за дизайн и намери трудността, изпълни знаят доста добре по принцип.

(2) определи типа на извити повърхността на основната структура във формата на модел, който, свързани с избора на подходящ дизайн софтуер и определянето на софтуерни модули. За произволна повърхност, като автомобил, мотоциклет #39; s външна и вътрешна декорация и др., обхващащи части обикновено трябва да приемат удобно регулиране на кривата и повърхностни модул; За елементарни аналитични извити повърхността части равнина, цилиндър, конус повърхност не е необходимо, защото според техните измерване данни очевидно могат да знаят, че е равнина или цилиндрична повърхност.

В действителност, някои колони, изпъкнала платформа се характеризира след контур е определена, цялата измервателна единица модел е комбиниран със сканиране данните, генерирани. Трябва да изберете някои сканиране точки или линии, чието качество са по-добре.


Моля, уведомете ни, ако на всички въпроси или съвети

Електронна поща:Overseas@CMM-Nano.com