Голям размер портални CMM, Голям портални измервателна машина, двустранно measuirng машина

компенсация 1.Real време за геометрична технология за измерване на количество схема 2.Diversified конфигурация и способност измерване многофункционален 3.Adopted със система за компенсация на температурата

Информация за продукта

Като един от водещите производители в Китай и доставчици на висока точност голям портален координира измервателна машина, големи портални CMMS, голяма портална измервателна машина, портален meausirng оборудване, двустранно measuirng машина, двустранно CMM се тук чака за вашия контакт.

Преглед на продукта:

Като средна до висока точност на измерване портален система, използвана предимно в автомобилостроенето, космонавтиката, тежкотоварен транспорт и производството на мухъл, завърши бързо откриване на големи спецификация артефакти, осигуряват отлична динамика и решение измерване с наднормено тегло работа части, различни конфигурация, за да се срещнат на търсенето на различни измервания работа парче, предоставят сканиране и решение контакт, пълна голяма молба за откриване на работа парче с висока ефективност, висока точност.

Параметри:

Тип

Обобщение (XYZ)

Обхват на измерване (мм)

X (1500-3000)

Y (3000-12000)

Z (1500-2500)

MPEE (цт)

От 3,2 + 3.3л / 1000

Характеристика:

1. надеждна технология анализ на крайните елементи за осигуряване на дългосрочна стабилност на оборудването.

2. реално време компенсация за технологията геометричната измерване количество, за да се гарантира висока точност и надеждност.

3. Специално разработени за големи размери работа парче да отговори на изискванията на приложението на космическите изследвания, самолет, кораб индустрия.

4. схема разделност конфигурация и възможности за измерване многофункционален да предоставят на потребителите с различни възможности за избор.

5. Може да се прилага към различни среда, бързо и с висока прецизност, пълна оценка на всички видове сложна работа парче.

Опция система сонда:

PH10M / PH10MQ + SP25
Моторизиран индексиране сонда глава
РН20
Пет-ос връзка сонда глава


SP80
Сканиране сонда глава
REVO
Висока скорост и висока точност пет ос сканираща сонда

Повече информация:

калибровка

Среда, необходима :( Още подробности )

температура

20 + 2 1 / ч 1 / m 2 / 24h

влажност

40% -70%

Захранване

220V + 10%, 50 Hz-60HZ

Захранване с въздух

≥0.55Mpa


Запитване