Високопрецизна измервателна машина с координати, висока точност CMM, CMM с висока точност

1.Разширени и топ машини
2.Иновативен дизайн на външния вид
3. Патентована технология за универсално предаване на жици и система за компенсация на температурата

Информация за продукта

Като един от водещите производители на Китай и доставчици на висока точност координатна измервателна машина , висока точност cmm , високо качество cmm , висока точност cmm , висококачествени метрологични инструменти , високо прецизен мост тип cmms, е тук чакат вашите контакт.

Преглед на продуктите :

Прецизен движещ се тип мост (Royal), възприет с усъвършенствана и най-модерна техника, иновативен дизайн на външния вид. Предавателната система използва уникална патентована технология, оборудвана с перфектна система за управление и система за компенсация на температурата, дава серия Royal с отлична производителност и потенциално бъдещо надграждане. Широко използван в дизайна, процеса, качествения контрол на цеховете, точността е по-висока.

Основната му характеристика е висока точност, висока ефективност, подходяща за най-малка откриване и обръщане на детайлите.

Параметри:

ТИП

Модел

диапазон

Модел

диапазон

Модел

диапазон

среда

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Голям

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Характеристика:

Отворен работен плот с голямо пространство за измерване на товара, при условие, че е осигурена надеждна предпазна мярка за голяма работна част.

Уникалната технология за патентована патентована технология и системата за компенсация на температурата правят системата характеристиките на движение, твърдостта и точността значително подобрени.

Комбинирайте стабилност, висока точност и висока ефективност, за да осигурите на потребителите ценово ефективно перфектно решение

Техническо описание :

1 , Метод на крайните елементи (FEM, Методът на крайните елементи)

Приемането на международния напреднал метод на крайните елементи (FEM, Методът на крайните елементи) е проектиран с помощта на математическия метод на приблизителен до реален физически модел, който е симулиран при различни работни условия чрез оптимизиране на параметрите и схемата на проектиране, прави грешката на модела до минимум И да генерира стабилно решение.

2 , Като цяло приета от въздуха

Цялата машина приема заобиколена въздушна структура, за да осигури точността на водача по време на цялото пътуване.

3 , Шофьорската система се състои от уникална патентована технология

Предаването на жици, за да се гарантира по-малката последваща грешка и по-бърза скорост на реагиране в процеса на движение и значително подобрява динамичната работа на измервателното устройство, максимално намалява инерцията на движението, което оказва влияние върху точността на измерване. И надстройте традиционния мотор на скоростта към специален мотор на енкодера.

4 , Уникален патентен механизъм за амортизация

Подобрявайки ефекта на амортизация, увеличава твърдостта на устройството за почистване и структурата му е лесна и надеждна, лесна за използване и с ниска цена.

5 , Система с компенсация на температурата

Цялата машина, приета с система за компенсация на температурата, всяка ос има температурен датчик, както и работната част и измервателното пространство имат всички температурни датчици, извършват температурна компенсация на процеса на измерване чрез получаване на температура.

6 , Въздушен баланс

Приет с европейска модерна технология за пневматичен баланс, цилиндър за окачване, за да се избегне аксиалното движение и смущенията между предавателната система, да подобрят точността и дългосрочната стабилност на измервателната машина.

7 , система за четене

Използвайки слот RTLC решетка и TONIC главата за четене (основната му функция е INTRAC ™ референтна нула, просто натиснете бутона автоматична фазова модулация, уникална).

8 , система за управление

Системата за управление приема добре известна ексклузивна европейска система за контрол на двойните компютри, която подобрява надеждността и капацитета на анти-заглушаване на системата.

Допълнителен ръководител на сондата:

PH10M / PH10MQ + SP25
Моторна глава за сонда за индексиране
РН20
Пета ос на главата на сондата за свързване


SP80
Сканираща глава на сондата
REVO
Високоскоростна и висококачествена пет-ос сканираща сонда

Селективни аксесоари:

Антивибрационна възглавница
арматура Промяна на рамката на модела

Квалификация:

Сертификат за качество
PTB
Сертификат за калибриране Сертификат за калибриране


Дървени кутии:

Общ тип
Тип на водоустойчивост


Запитване